Code:
Szia Gábor!
A könyved lehet, hogy a mai postában van? Láttam egy vastagabb bélelt borítékot! Roll Eyes
Ha így van, akkor még visszatérek rá.
Az országjárásoddal kapcsolatban, ha úgy döntesz, hogy nekivágsz, ami tolem telik támogatni foglak.
Részt venni biztosan nem fogok. Én azt mondom, hogy potenciálisan mindenkit elérhetek az interneten, aki megérett erre a technikára. Aki pedig nem, az nem az én asztalom. Gondold át, hogy mi a célod vele, mit hozhat ez közvetve a konyhára, mibe kerül neked idoben és pénzben, hogyan fogod tudni biztosítani helyszíneket és hogyan fogod elérni reklámmal azt a célközönséget, akit gondolom azért keresel fel, mert az interneten nem tudod elérni?
Még térjünk vissza rá! Wink
Közben visszajöttem! Írtam neked a gmail postádra. Úgy látom nem sikerült ráállnod. Kár, mert a világ legjobb levelezoje!!!
Folytatva az elobbi gondolatmenetet, ha egy ilyen terv fölmerül, akkor mindig az egyik "marketing zseni" jut róla eszembe, aki ingyen eloadásokat hirdetett meg az ország különbözo nagy városaiban. Nem tudom, hogy mennyien "tódultak az ingyen ebédre", de egyben biztos vagyok! Az érdeklodoknek egyik csoportjába azok tartoznak, akik nem "ülnek" az interneten. Ezek meghallgatják a zseniális eloadást, aztán haza mennek. Nem lehet velük kapcsolatot tartani, mert nem rendelkeznek megfelelo kommunikációs csatornák
kal (internet). Arra meg kinek van ideje, hogy egyenként után kövesse a velük való kapcsolat tartást?
Régebben (hmmm, ... néhány évvel ezelott) még én is ebben a cipoben jártam! Most már bölcsebb vagyok. Nem akarok olyanokkal úszni, akik nem tudnak. Elobb legyenek szívesek megtanulni úszni, aztán jöhet az edzés.
A másik csoportba azok a résztvevok tartoznak, akik rendelkeznek internet kapcsolattal és megértek az ilyen kommunikációra. Ezekhez pedig minek elmenni, amikor így is el lehet érni oket? Csak halkan jegyzem meg, hogy egyedül a "Cégiránytu" hírlevél hagyományos módon történo eljuttatása évi öt millió forintba kerülne. És ez a szám évrol évre drasztikusan no!
Szóval a "marketing zseni" zsenialitását enyhén szólva megkérdojelezem. Ha a többi szempontot figyelmen kívül hagyod, ez akkor is elgondolkoztató.
Ami a régi kávéházunk tagjait illeti, azon az állásponton vagyok, hogy nem fogok senkit sem ölben ide átcipelni. Ott a címe az újnak és aki kíváncsi ránk, az jöhet! Cheesy
A régi marad úgy ahogy van. Sok helyen hozzák a keresok. Ráérünk dönteni felole. Megnöveltem 8000 karakterre a beírható szöveget, hogy tudjuk rendesen megfogalmazni gondolatainkat. Hála Istennek, ezek a beállítások már csak tolünk függnek!